Skip to main content

BELANGRIJK: Vanwege het prachtige weer hanteren wij deze week een tropenrooster betreffende openingstijden van onze showroom. Op maandag / dinsdag / donderdag en vrijdag zijn wij van 09.00u - 13.00u geopend. Overige dagen en /of tijden zijn wij alleen op afspraak geopend!

Meer informatie

Vloer egaliseren

Egaliseren van de basisvloer

Als de basisvloer niet goed is, zal zelfs de parketteur geen perfecte parket of pvc-vloer kunnen leggen, en zal het gewenste eindresultaat minder bereikt worden. Vaak is bij het oplossen van probleemvloeren doorgaans vakmanschap nodig. Egaliseren is een  specialistisch vak waarbij de nodige vakkennis vereist is. De parketspecialisten van Albano Parket Arnhem hebben de nodige vakkennis  in huis om alle oneffenheden er uit te egaliseren om zo weer een nieuwe egale (onder)vloer te realiseren.

Bij het vlak maken van de ondervloer komen meerderde dingen kijken. Enkele kritische punten zijn de trekvastheid, de vochtigheid, of een eventuele lijmlaag die de hechting belemmert. De eisen die aan uw vloer worden gesteld zijn afhankelijk van het soort vloerbedekking die er gelegd moeten worden.

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.