Skip to main content

BELANGRIJK: Vanwege het prachtige weer hanteren wij deze week een tropenrooster betreffende openingstijden van onze showroom. Op maandag / dinsdag / donderdag en vrijdag zijn wij van 09.00u - 13.00u geopend. Overige dagen en /of tijden zijn wij alleen op afspraak geopend!

Meer informatie

Parketvloer kleuren

Heeft u een mooie houten parket vloer, maar wilt u een sfeervolle uitstraling kan een kleurolie de oplossing voor u zijn! Diverse stijlen zoals modern of klassiek aan kleuren zijn mogelijk zodat u precies de vloer krijgt die u voor ogen heeft.

Kleuren zoals een whitewash, witte of grijze tint worden al veel toegepast. maar vandaag de dag zijn er vrijwel 1001 soorten uitdagende sfeer kleuren mogelijk. Denk bijvoorbeeld eens aan een strandtentvloer of een bruine boerderijvloer.

Kleuren van uw parketvloer

Bij het kleuren van vloeren is het uiteindelijke kleureffect op uw vloer sterk afhankelijk van de natuurlijke kleurverschillen van het hout, de inhoudsstoffen van het hout en de wijze van de behandeling.

Voordelen om uw houten vloer te kleuren?

  • Uitstraling van een nieuwe houtenvloer
  • Natuurlijke uitstraling van het hout blijft behouden
  • Veel verschillende kleuren zijn mogelijk
  • Goed te herstellen dus zeer duurzaam

Wilt u meer weten over het laten kleuren van uw houten vloer? Maak dan nu een afspraak voor in onze showroom op 026 325 94 35.

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.