Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

Tapis parket

Tapis vloeren zijn sfeervol en tijdloos

Tapis parket wordt op een ambachtelijke wijze in elk gewenste patroon gelegd  b.v. in een strook, visgraat, hongaarse punt, hollandpatroon of versaillespatroon, waardoor de combinatie mogelijkheden vrijwel onbegrensd zijn. Dit soort vloeren zijn een precisie maatwerk en is wel meerdere keren te schuren, waardoor een levensduur tot wel 100 jaar kan worden behaald. Tapis parket wordt als halffabrikaat aangeleverd  in een modern, klassiek of verouderde stijl. Omdat de basis in fases wordt opgebouwd wordt tapis parket gezien als de rolls royce onder de parketvloeren. Zowel in uitstraling als in gebruiksgemak geeft deze massief houten parketvloer een heerlijk wooncomfort.

Het leggen van tapis parketvloeren

Dit systeem van 6 tot 10 mm massief parket, wordt verlijmd en gespijkerd op een tussenvloer van houtachtig plaatmateriaal, meestal spaanplaat of mozaik, die op zijn beurt wordt gelijmd en gespijkerd op de ondervloer. (Band en bies combinaties behoren ook tot de mogelijkheden). De naden en spijkergaatjes worden dichtgesmeerd, waarna de parketvloer stofvrij geschuurd wordt en afgewerkt met een waslaag, hardwax olie of laklaag naar keuze.

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.