Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

Bamboe parket

Bamboe Parket leggen wij in strook, visgraat en blokpatroon

Bamboe biedt een zinvol alternatief: geen boom, maar een “grassoort” dat razendsnel groeit. Wereldwijd bestaan er meer dan 1300 bamboesoorten. Bamboe is een goed alternatieve  hout(gras)soort voor talloze ambachtelijke toepassingen b.v. voor het produceren van bamboeparket. De Bamboestammen worden in strips gezaagd waarna de  buitenste groene schil wordt verwijderd, de strips worden geschuurd en verwerkt tot bamboeparket ( plain pressed of side pressed ). Bamboe is een milieuvriendelijk en duurzaam product die als een hardhouten vloer gezien mag worden. Bamboeparket is in traditioneel tapisparket en 2 laags parket verkrijgbaar.

Ecologisch verantwoord

Een belangrijke reden om te kiezen voor een bamboevloer is dat Bamboe ecologisch verantwoord is. Bamboe is geen houtsoort maar een grassoort, dat in slechts vijf jaar ‘verhout’ en dan al oogstrijp is. Bamboe is dus ook een ecologisch product.

Bamboeparket geeft een moderne uitstraling die in alle exclusieve patronen zijn uit te voeren.

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.