Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

Parket vloeren

Parket is duurzaam, sfeerbepalend en toepasbaar in elk interieur. Parket heeft een gunstig effect voor een behaaglijk woon- of werkklimaat. Natuurlijk is parket trendgevoelig. Er is in de loop der jaren veel bij gekomen en soms veranderd aan kleuren, legpatronen en in houtsoorten. Toch blijft parket altijd tijdloos. Een parketvloer zoals we die honderd jaar geleden al legden, is nog steeds heel goed te combineren met een strakke, moderne inrichting, bijvoorbeeld in combinatie met woonbeton of pvc vloer.  Dat is de kracht van (ambachtelijk) parket. De enorme veelzijdigheid en de oneindige mogelijkheden in de ruim 40 houtsoorten waarin de patronen geleverd kunnen worden, kunnen we zeggen dat het aantal patronen oneindig is.

Albano Parket Arnhem verkoopt Parketvloeren die passen bij elke stijl

De parketvloeren van Albano Parket Arnhem zijn zeer goed te combineren in combinatie met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Redenen genoeg voor u om te kiezen voor een parketvloer van Albano Parket Arnhem, gemaakt van duurzaam en natuurlijk materiaal.

Bij Albano Parket kunt u terecht voor:

Sfeerplinten

Sfeerplinten zijn de finishing touch van uw parket- en pvc vloer

Albano Parket Arnhem is continu aan het streven naar perfectie en het creëren van talloze mogelijkheden inzake sfeer en vooral originaliteit. Sfeerplinten zijn tegenwoordig een toonbeeld voor wie gezelligheid heel belangrijk vindt.

Afbouwbetimmeringen van uw parketvloer en pvc-vloer is een belangrijke sfeer bepalende factor, met name als het gaat om het plaatsen van sfeerplinten, deurlijsten en wandbekleding. Door de jarenlange ervaring in het leggen van parketvloeren en onze exclusieve oplossingen, zijn de afbouwbetimmeringen een verrijking voor uw woning en werkomgeving, bijvoorbeeld sfeerplinten, deze bepalen het eindresultaat van uw parketvloer.

Wij kunnen voor u de volgende timmerwerkzaamheden uitvoeren:

 • Bevestigen van sfeerplinten en massieve deklijsten
 • Bevestigen van deurlijsten en architraven
 • Bevestigen van lambrisering en wandbekleding

Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten!

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  Ons aanbod Parketvloeren

  U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten parket vloeren. Blader hiernaast door ons aanbod van vloeren en bekijk deze voor meer informatie. Onze vloeren zijn:

  • Geschikt voor vloerverwarming en/of verkoeling
  • Gemaakt van duurzaam en natuurlijk materiaal
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, legpatronen en houtsoorten
  • Passend bij elke interieur stijl